onsdag, juli 1

några dagar med maja och ebba! :)


söndagkväll: va med julia och sofia :) sen träffa vi fanny och maja i centrum och va med dom på kvällen typ, blev jagad av ett fyllo också hah.


måndag: gick upp klockan nio, så fixade jag mig och packa sen åkte jag till maja. så skjutsade hennes mamma oss till hemköp så handla vi lite matsäck. sen cykla vi till brämmen. var där typ till 3 nånting sen hem till mig och bada i poolen, 29 jävla grader! :D sen hem till maja och letade efter hennes badring som man åker med efter båt men vi hittade den inte så vi åkte hem till mig igen, skulle följa med mamma och pappa till kläcken men vi var så sega så dom hade redan åkt!


så vi skynda oss ner till bryggan och där var dom så då följde vi med dom till kläcken bada med fanny där också ;) sen när vi kom hem kom ebba och så bada vi i poolen. sen hem till maja hon bytte om sen till ebba så bytte hon om sen till preem köpte gott sen till ebba och kolla på tv typ. sen sov jag hos maja :)


tisdag: vakna hos maja vid 8, för vi hade alarm på. så åkte jag hem vid nio och packade och åkte till affärn och köpte matsäck. sen kom maja till mig så cyklade vi till ebba. sen kom ebbas pappa och hämta oss och så åkte vi till victoria sjön och bada och hoppa från klippor! de var så himla roligt! vattnet var klarblått och så rent att man nästan kunde dricka de! och man kunde se bra under vattnet och fick inte ett dugg ont i ögonen! skärde upp tårna lite på klipporna men de var fan värt de! :D


sen kom vi hem vid 4 tiden. och då åkte vi till mig så lämna jag mina saker sen var maja tvungen att åka hem så då käka jag och ebba lite och bada i poolen. klockan gick skit sakta fast vi hade kul, hah. vi typ cykla till kiosken och var hur flummiga som helst! :D knäppte kort och massa och drev med kiosken gubben! :D sen hem till ebba lämna cyklarna och gick till lekparken och tog kort, hihi. sen tog vi ett kvällsdopp hos mig sen sov vi i friggen :) jätte rolig dag kan jag lova!


idag/onsdag: vaknade vid halv elva, ebba sov typ till elva så låg i sängen ett tag. sen gick vi in och käka frulle. sen bada vi. sen vid 2 åkte vi till brämmen med hennes mamma. och ebba hade köpt en boll som studsade på vattnet som vi typ kasta, så körde vi bockia och massa! åkte hem vid 4 och åkte till ebbas mormor och morfar och käka mat. sen hem till ebba och hon packa upp sen hem till mig och bada. och sen när vi gick upp var vi tvungen att duscha för vårat hår var typ grönt av allt klor som vi har badat i.


sen åkte ebba hem för hon skulle till sin kusin, hon kommer väl snart hoppas jag. för klockann 8 ska vi åka ring i älven :) superduper ruuuligt! :D


hare bra hejdå! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar